View the embedded image gallery online at:
http://oktanio.gr/el/istoria#sigFreeId81ddaeb8a5

 

Η εταιρεία ΟΚΤΑΝΙΟ Τεχνική Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1981 και δραστηριοποιείται στην εμπορία, εγκατάσταση, συντήρηση, επισκευή εξοπλισμού μηχανημάτων πρατηρίων καυσίμου-υγραερίου, πλυντηρίων αυτοκινήτων, καθώς και στη μελέτη και εγκατάσταση πρατηρίων καυσίμου-υγραερίου πλυντηρίων οχημάτων. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που καλύπτουν πλήρως το φάσμα των αναγκών της αγοράς, παρέχοντας προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό και ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, τόσο σε Εταιρείες Πετρελαιοειδών όσο και ιδιώτες.

Έδρα

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Αθήνα, επί της οδού Σπύρου Πάτση 7, σε ιδιόκτητο κτίριο 640m2. Επίσης διαθέτει κινητό συνεργείο, με μόνιμο προσωπικό, στη Θεσσαλονίκη.

Όραμα

Το όραμα της ΟΚΤΑΝΙΟ Τεχνική Ο.Ε. είναι να εδραιώσει τη θέση της στο χώρο των Πετρελαιοειδών, παρέχοντας καινοτόμες λύσεις, προηγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό και ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης προς όφελος των πελατών της, συνεισφέροντας στην ανάπτυξη και αναβάθμιση του κλάδου.

Στόχος

Στόχος της ΟΚΤΑΝΙΟ Τεχνική Ο.Ε. είναι η απόκτηση υψηλού μεριδίου αγοράς και η διαχρονική άνοδος των οικονομικών μεγεθών της εταιρείας, αξιοποιώντας τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που προσφέρει στο χώρο των Πετρελαιοειδών. Η ΟΚΤΑΝΙΟ Τεχνική Ο.Ε. πέραν του μόνιμου διοικητικού και τεχνικού προσωπικού, διαθέτει ένα διευρυμένο, αξιόπιστο, ποιοτικό και αφοσιωμένο δίκτυο συνεργατών, που ασχολείται αποκλειστικά με τη συντήρηση πλυντηρίων αυτοκινήτων, το οποίο αριθμεί περισσότερα από τριάντα άτομα, καλύπτοντας όλη την Ελληνική επικράτεια. Η επιλογή των συνεργατών ολοκληρώθηκε με τα αυστηρότερα κριτήρια, ώστε να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο ασφάλειας και ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, ενώ αξιολογείται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να διασφαλίζεται η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της εταιρείας.

Προσωπικό

Αναγνωρίζοντας ότι το ανθρώπινο δυναμικό είναι το πολυτιμότερο αγαθό και σημείο αναφοράς για παροχή ανταγωνιστικών υπηρεσιών, η ΟΚΤΑΝΙΟ Τεχνική Ο.Ε., επενδύει καθημερινά στη συνεχή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση των στελεχών της και στηρίζει την προσωπική τους ανάπτυξη. Όλα τα στελέχη και το τεχνικό προσωπικό της εταιρείας, διαθέτουν τεχνογνωσία, εμπειρία, ενθουσιασμό, εργατικότητα και υπευθυνότητα. Η οργάνωση της εταιρείας στοχεύει στην άμεση ολοκλήρωση του κάθε έργου, με τον πιο σωστό τρόπο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη. Η εταιρεία δραστηριοποιείται με επιτυχία περισσότερα από 33 χρόνια και απασχολεί δεκατρία άτομα προσωπικό, εκ των οποίων δύο ανήκουν στο διοικητικό προσωπικό, τρία στο γραφείο-λογιστήριο, πέντε εξειδικευμένοι τεχνικοί συντήρησης στην Αθήνα, ένα εξειδικευμένο τεχνικό συντήρησης στη Θεσσαλονίκη και δύο τεχνικούς εγκαταστάτες εξοπλισμού.

Εξωτερικοί Συνεργάτες

Οι εξωτερικοί συνεργάτες στη Ελλάδα είναι:
• Στην Αθήνα υποστηρίζεται από την εταιρία Ραπτάκης Βασίλης με δύο τεχνικούς.
• Στη βόρειο Ελλάδα υποστηρίζεται από την Φέκας Γ. Χατζηβασιλείου Δ. Ο.Ε. με δυο τεχνικούς, για αυτόματα πλυντήρια και με τον Παγώνη Γιάννη για συντήρηση υγραερίου.
• Η Ανατολική Μακεδονία υποστηρίζεται από την εταιρεία Δ. Τομπούλης & ΣΙΑ Ο.Ε. με δύο άτομα τεχνικό προσωπικό και η Θράκη (νομοί Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου) υποστηρίζεται από την τεχνική εταιρεία Αραμπατζής Σταύρος με τρία άτομα τεχνικό προσωπικό.
• Η Δυτική Ελλάδα υποστηρίζεται από την εταιρεία Έξαρχος Σπύρος με δύο άτομα τεχνικό προσωπικό και ένα τεχνικό στην Κέρκυρα τον Κωρονάκη Ιωάννη.
• Η Κεντρική Ελλάδα υποστηρίζεται από την τεχνική εταιρεία Ε. Ε Δραμαλής και Σία Ο.Ε. με οκτώ άτομα τεχνικό προσωπικό συνολικά.
• Η Κρήτη υποστηρίζονται από την εταιρεία Τσίχλας Σταμάτης μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. με δύο άτομα τεχνικό προσωπικό, η Χίος από την τεχνική εταιρεία Φλωρής Ιωάννης με ένα άτομο τεχνικό προσωπικό, η Ρόδος από την εταιρεία Ντελάκης Αντώνης ένα άτομα τεχνικό προσωπικό, η Κως από την εταιρεία Σεγρέδος Γιώργος με ένα άτομο τεχνικό προσωπικό, ο νομός Αχαΐας και Ηλίας από την εταιρεία Πανούσης Ηλίας με ένα άτομο τεχνικό προσωπικό, η Ζάκυνθος από την εταιρεία Αμπελάς Χρήστος Α.Ε. ένα τέσσερα άτομα τεχνικό προσωπικό.

Διασφάλιση ποιότητας

Η εταιρεία ΟΚΤΑΝΙΟ Τεχνική Ο.Ε. αναγνωρίζοντας ότι η αξιοπιστία και η ποιότητα των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών της, επηρεάζουν σημαντικά τη θέση της και το μερίδιό της στην Ελληνική αγορά, είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου για την Ποιότητα. Στόχος της εταιρίας είναι η αποτελεσματική παροχή ολοκληρωμένων λύσεων (με το κλειδί στο χέρι), αφενός σε εταιρείες Πετρελαιοειδών και αφετέρου σε ιδιώτες λειτουργούς πρατηρίων υγρών καυσίμων. Η εταιρία είναι σε θέση να αναλάβει την κατασκευή πρατηρίων υγρών καυσίμων και υγραερίου από το μηδέν, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόστος, συμπιέζοντας το χρόνο κατασκευής και εφαρμόζοντας πιστά τις αυστηρότερες διαδικασίας Ασφάλειας.

Πολιτική Υγιεινής και Ασφάλειας

Η Πολιτική Υγιεινής και Ασφάλειας της ΟΚΤΑΝΙΟ Τεχνική Ο.Ε. επιτάσσει το σύνολο του προσωπικού και το δίκτυο των συνεργατών της να ενεργούν υπεύθυνα, με ασφάλεια και υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού σε οτιδήποτε πραγματεύονται έχοντας πάντα ως στόχο την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη και του προσωπικού της εταιρείας. Η εταιρεία εφαρμόζει απαρέκλιτα ένα τεκμηριωμένο σύστημα διαδικασιών ασφαλείας που εξασφαλίζει την απαιτούμενη υποδομή για ασφαλές περιβάλλον εργασίας για όλο το προσωπικό, τους πελάτες και τους λοιπούς εμπλεκόμενους φορείς.