Η εταιρεία ΟΚΤΑΝΙΟ Τεχνική Ο.Ε. έχει εξασφαλίσει την αντιπροσώπευση αναγνωρισμένων εμπορικών οίκων εξοπλισμού πρατηρίων υγρών καυσίμων και πλυντηρίων αυτοκινήτων, δίνοντας την ευχέρεια στους πελάτες της να επιλέξουν αξιόπιστα και ποιοτικά προϊόντα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Στις παραγράφους που ακολουθούν παρουσιάζονται συνοπτικά οι αντιπροσωπείες της εταιρείας με μια σύντομη περιγραφή των διαθέσιμων προϊόντων. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Αθήνα, επί της οδού Σπύρου Πάτση 7, σε ιδιόκτητο κτίριο 640m2. Επίσης διαθέτει κινητό συνεργείο, με μόνιμο προσωπικό, στη Θεσσαλονίκη.

Η εταιρεία ΟΚΤΑΝΙΟ Τεχνική Ο.Ε. αναγνωρίζοντας ότι η αξιοπιστία και η ποιότητα των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών της, επηρεάζουν σημαντικά τη θέση της και το μερίδιό της στην Ελληνική αγορά, είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου για την Ποιότητα. Στόχος της εταιρίας είναι η αποτελεσματική παροχή ολοκληρωμένων λύσεων (με το κλειδί στο χέρι), αφενός σε εταιρείες Πετρελαιοειδών και αφετέρου σε ιδιώτες λειτουργούς πρατηρίων υγρών καυσίμων.

Η εταιρία είναι σε θέση να αναλάβει την κατασκευή πρατηρίων υγρών καυσίμων και υγραερίου από το μηδέν, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόστος, συμπιέζοντας το χρόνο κατασκευής και εφαρμόζοντας πιστά τις αυστηρότερες διαδικασίας Ασφάλειας.

Η εταιρεία ΟΚΤΑΝΙΟ Τεχνική Ο.Ε. έχει εξασφαλίσει την αντιπροσώπευση αναγνωρισμένων εμπορικών οίκων εξοπλισμού πρατηρίων υγρών καυσίμων και πλυντηρίων αυτοκινήτων, δίνοντας την ευχέρεια στους πελάτες της να επιλέξουν αξιόπιστα και ποιοτικά προϊόντα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Στις παραγράφους που ακολουθούν παρουσιάζονται συνοπτικά οι αντιπροσωπείες της εταιρείας με μια σύντομη περιγραφή των διαθέσιμων προϊόντων.

Η Ceccato είναι από τους κορυφαίους οίκους κατασκευής Αυτομάτων Πλυντηρίων Αυτοκινήτων και Φορτηγών με πολλά χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα.